Een overzicht van de kanshebbers. Siese Veenstra fotografeerde de boze boeren in Groningen. Marcel van den Bergh legde jongeren vast die op de warmste dagen van het jaar in hun zelfgemaakte zwembad doken. Marcel van Hoorn kiekte een zielsgelukkige Mathieu van der Poel na zijn overwinning in de Amstel Gold Race. Robin van Lonkhuijsen maakte een foto van een dode na de aanslag in Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overzicht van de kanshebbers. Siese Veenstra fotografeerde de boze boeren in Groningen. Marcel van den Bergh legde jongeren vast die op de warmste dagen van het jaar in hun zelfgemaakte zwembad doken. Marcel van Hoorn kiekte een zielsgelukkige Mathieu van der Poel na zijn overwinning in de Amstel Gold Race. Robin van Lonkhuijsen maakte een foto van een dode na de aanslag in Utrecht. © eric brinkhorst

Scheveningse vonkenregen in de race voor fotoprijs: 'Ik stond voor de foto in brand'

Een rustige oudejaarsavond, dat was het plan van de Hengelose Eric Brinkhorst. Tot de vonkenregen begon en de fotojournalist zich naar de Keizerstraat spoedde. Het plaatje is nu in de race voor de Jos van Leeuwen Fotoprijs 2019.

In samenwerking met indebuurt Den Haag