In het midden: Itai Cohn, bewoner van de Schilderswijk en organisator van tours door de wijk. Hij doet dan ook verschillende ondernemers aan zoals hier de famillie Ahmed van de winkel Food 786.
Volledig scherm
In het midden: Itai Cohn, bewoner van de Schilderswijk en organisator van tours door de wijk. Hij doet dan ook verschillende ondernemers aan zoals hier de famillie Ahmed van de winkel Food 786. © Frank Jansen

Schilderswijk in het zonnetje door Top 100

Even vragen aanItai Cohn heeft in samenwerking met Peter de Zwaan van buurthuis Samson de Schilderswijk Top 100 op touw gezet. Hun doel is om het 'cement' van de wijk in het zonnetje zetten. Itai Cohn legt uit waarom.

 1. Strongman Angelo wil maar één ding: 200 kilo tillen voor zijn overleden vader
  PREMIUM

  Strongman Angelo wil maar één ding: 200 kilo tillen voor zijn overleden vader

  Krachtpatser Angelo van der Pas (28) weet één ding zeker: in juni moet en zal hij de eerste Nederlandse ‘strongman’ zijn die 200 kilo met gestrekte armen boven zijn hoofd kan tillen. De Delftenaar zal de beproeving in juni moeten afleggen zonder zijn allergrootste fan. ,,Mijn vader is in augustus overleden aan zijn hartziekte, dus ik zamel tegelijk ook geld in voor de Hartstichting. Ter ere van hem.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Politie rukt uit naar woning na melding van geluidsoverlast
  Play

  Politie rukt uit naar woning na melding van geluids­over­last

 2. Burgemeester Van Zanen: ‘De Tour de France in Den Haag? Dat wordt een volksfeest’
  Play

  Burgemees­ter Van Zanen: ‘De Tour de France in Den Haag? Dat wordt een volksfeest’

Den Haag