Tactisch en forensisch rechercheurs deden aan het begin van de avond uitgebreid onderzoek op het Zonneoord en op de Arckelweg in Poeldijk.
Volledig scherm
Tactisch en forensisch rechercheurs deden aan het begin van de avond uitgebreid onderzoek op het Zonneoord en op de Arckelweg in Poeldijk. © District 8

Schutter op motor schiet 26-jarige man neer op Zonneoord, politie onderzoekt gedumpte kleding

Een 26-jarige man is gistermiddag rond 17.30 uur op het Zonneoord in Den Haag neergeschoten, hij raakte gewond. 

Het slachtoffer stapte op het Zonneoord in Den Haag uit zijn auto, toen plotseling een man van een motor afstapte en op hem begon te schieten. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. De schutter reed weg, achterop de motor. De neergeschoten man is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij eraan toe is, is niet bekend. 

Agenten hielden kort na de schietpartij twee mannen op een motor aan op de Wippolderlaan in Wateringen. Deze mannen bleken niets met het schietincident te maken te hebben. Ze zijn later op de avond vrijgelaten. 

Gedumpte motorkleding

De politie meldt dat de motorrijder en de bijrijder die schoot beiden in het zwart gekleed waren. Ze droegen beiden een gesloten helm en zouden een licht getinte huidskleur hebben. De politie gaat ervan uit dat de mannen twintigers zijn. De motorrijder zou 1 meter 90 lang zijn en de schutter 1 meter 70. 

Tactisch en forensisch rechercheurs deden aan het begin van de avond uitgebreid onderzoek op het Zonneoord en op de Arckelweg in Poeldijk. Op de Arckelweg vond de politie in het water een tas en twee motorjassen. De politie onderzoekt nog of deze spullen iets te maken hebben met het schietincident en zoekt nog naar getuigen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag