Volledig scherm
De pinguins in Sea Life. © AD/Daniella van Bergen

Sea Life duurste 'dierentuin' in Haagse regio

Een gezin met twee kinderen is in de Haagse regio het meeste geld kwijt bij Sea Life als ze een dagje naar de dierentuin willen. Een uitstapje naar het park in Scheveningen kost 67,40 euro voor een gezin van twee volwassenen en twee kinderen van 4 en 10 jaar oud.

Het minste geld is een gezin kwijt bij Avonturion, het dierengedeelte van De Vogelkelder. Voor ‘slechts’ 23,80 euro kan een gezin genieten van het doen en laten van de beesten. Een bezoek aan Vlinders aan de Vliet in Leidschendam kost iets meer: 30 euro.

Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws, dat entreeprijzen van dierentuinen in Nederland, België en net over de grens in Duitsland met elkaar vergeleek. Gekeken werd naar de kosten voor een gezin van twee volwassenen en twee kinderen van 4 en 10 jaar oud dat in het weekend naar de dierentuin gaat. 

Een uitstapje naar Sea Life Scheveningen kost 67,40 euro. De duurste toeristische plek in de regio, maar landelijk gezien nog best goedkoop. Gemiddeld is een gezin namelijk 92 euro kwijt. In Nederland is Wildlands Adventure Zoo Emmen het duurste. Daar betaal je als gezin 127,50 euro.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

Poll

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

  • Ja (47%)
  • Nee (41%)
  • Geen mening (13%)
128 stemmen