Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Sjaak Bral zegt 2018 vaarwel met oudejaarsconference

Sjaak Bral, de Haagse cabaretier en columnist van deze krant, is vanaf donderdag 18 oktober in de theaters te zien met zijn oudejaarsconference 'Vaarwel 2018'. 

Hij toert door het hele land en sluit de reeks traditiegetrouw af in het Haagse theater Diligentia. Daar staat hij van vrijdag 28 tot en met maandag 31 december. 

Sjaak Bral schrijft al 21 jaar oudejaarsconferences, waarmee hij in het laatste kwartaal van het jaar langs de theaters trekt. Zijn producent zegt hierover: 'Al was uw jaar nog zo waardeloos - u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.'

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Grote verslagenheid onder redders over verongelukte  kitesurfer

    Grote verslagen­heid onder redders over verongeluk­te kitesurfer

    Ook onder de redders van de KNRM en vrijwilligers die dit weekeinde uren hebben gezocht naar een kitesurfer, is de ontsteltenis over zijn dood groot. Dat zegt Kees Brinkman, woordvoerder van dé redders op zee, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), terugkijkend op het dramatische verongelukken van de kitesurfer in Scheveningen dit weekeinde. ,,Het is de eerste keer dat we iemand dood hebben aangetroffen en niet hebben kunnen redden uit zee”, zegt Brinkman.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag