De drie mannen die worden gezocht.
Volledig scherm
De drie mannen die worden gezocht. © Politie.nl

Slapende man (63) geslagen met vuurwapen door drie overvallers, ook zijn keel werd dichtgeknepen

Een 63-jarige man uit Leidschendam schrok zich rot toen hij door drie overvallers, die zijn slaapkamer waren binnengedrongen, wakker werd gemaakt. De overvallers bedreigden en mishandelden de man en namen vervolgens een kleine buit mee uit de woning. 

De overvallers kwamen op zondag 22 december rond 23.30 uur de woning aan de Burgemeester van Duyvendijklaan in Leidschendam binnen. Ze gingen naar de slaapkamer waar ze de man vervolgens wakker maakten. ‘Een van de mannen richtte een vuurwapen op het slachtoffer en sloeg hem vervolgens met dat vuurwapen op zijn hoofd’, laat de politie weten.

Ook zou de keel van de man zijn dichtgeknepen, waardoor hij het bewustzijn verloor. Vervolgens onderzochten de drie overvallers de woning. Ze namen een kleine buit mee en vertrokken weer. 

De verdachten liepen richting  de Burgemeester Velthuijsenlaan. Het rechercheteam is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. In TeamWest en Opsporing Verzocht zijn daarom vanavond beelden getoond van de drie verdachten. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag