Slechtziende vrouw aangereden door vuilniswagen op Laan van Wateringse Veld

VIDEOEen slechtziende vrouw is vanmorgen aangereden door een vuilniswagen op de Laan van Wateringse Veld in Den Haag. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De vrouw stak met behulp van een blindenstok de weg over. De bestuurder van de vuilniswagen wilde naar de Praagsingel afslaan, zag de dame over het hoofd en reed haar aan. 

Twee ambulances en meerdere politiewagens rukten uit om de vrouw bij te staan. Na behandeling door ambulancepersoneel is de vrouw met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie en experts van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek op de plaats van het ongeluk en verhoren getuigen. 

Volledig scherm
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. © District8
  1. Vervoerders nemen ondanks corona geen extra maatregelen: ‘Reizen met het ov is nog steeds veilig’
    PREMIUM
    virus

    Vervoer­ders nemen ondanks corona geen extra maatrege­len: ‘Reizen met het ov is nog steeds veilig’

    In het buitenland zijn de afgelopen dagen al beelden opgedoken van ov-medewerkers in witte pakken met mondkapjes op die metrovoertuigen schoonspuiten. Vervoersbedrijven in Nederland nemen voorlopig echter geen specifieke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Medewerkers hebben gisteren wel het advies gekregen om bijvoorbeeld hun handen regelmatig te wassen en papieren zakdoekjes te gebruiken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag