Volledig scherm
PREMIUM
Maha en Ali Manouche kwamen bij toeval vanuit Libanon in Nederland terecht. © Daniella van Bergen

Snackbar 3.0 die leeft van mond-tot-mond reclame

Ode aan de snackbarIn de rubriek Ode aan de snackbar bezoekt verslaggever Nico Heemelaar iedere week snackbars en beoordeelt daar een vette hap. Deze week: Baladi Manouche in Den Haag. 

Sinds Transavia op Beiroet vliegt, heeft de nieuwsgierige reiziger er een bijzondere bestemming bijgekregen. Op een hip feestje maak je immers al lang geen indruk meer met verhalen over New York, Medellin of Tokio. Toch stappen er nog genoeg mensen bij Baladi Manouche in Den Haag binnen om de eigenaren zelf te vragen of het land wel veilig genoeg is.

  1. Dief van portemonnee Haagse muzikant Ed Struijlaart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’
    PREMIUM

    Dief van portemon­nee Haagse muzikant Ed Struij­laart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’

    Een van de dieven die in oktober de portemonnee van de Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart pikten tijdens een optreden in Zwolle, is afgelopen donderdag in Den Haag opgepakt. Tijdens het optreden in de Odeon werd de portemonnee met pinpas van Struijlaart door twee dieven uit zijn kleedkamer meegenomen. Het verhaal kreeg een bizarre wending toen een van de dieven via Instagram contact met hem zocht, zijn excuses aanbood en de pas naar Struijlaarts moeder stuurde.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag