Societylunch op kasteel de Wittenburg groot succes

De societylunch van Tony Tetro had ook vandaag weer z'n charmes. Het jaarlijks terugkerende evenement ontvangt vele bekende gasten.

Volledig scherm
Glamourfotograaf Henk Ros in flamengopak, brillenontwerper Petros Horvers als toreador en tv-ster Sander Janson heeft zelf flamengo’s meegenomen. © Leo van der Velde
Volledig scherm
Corinne Nieuwenburg waaiert de zussen Jacqueline (l.) en Monique Veerkamp koelte toe. © Leo van der Velde

Links van de brede kasteeltrap met de rode loper ontvangt gastheer Tony Tetro, helemaal in het zwart met een paarse sjerp om z’n middel en zijn nek, om beurten de honderden genodigden. 

Binnen krijgen zij allemaal eerst een aperitief en net zoveel blini’s met kaviaar als men lust. Ondanks, of misschien wel dankzij de Spaanse temperatuur is het nog veel drukker dan in de voorgaande 34 afleveringen. De tuin van het Wassenaarse kasteel puilt uit van gasten als Rijswijker Harry Ballemaker, van Sir Winston Leisure Center, Asta Casino en meer, de ‘Veerkampjes’, oud-wethouder Henk Kool, oud-politievoorlichter Klaas Wilting, Harry Mens en de Indonesische ambassadeur I Gusti Agung Wesaka Puja. 

Theo Goldman, die tegenwoordig in Hoorn woont, moet smakelijk lachen om de gasten die zwetend in de tuin naar de flamengo staan te kijken of - met een glaasje op – die dans zelf demonstreren. Hij heeft voor de Haagse zussen Monique en Jacqueline Veerkamp speciaal een tafel in de schaduw laten aanrukken. De drankjes komen zo.

Achter hen verdringen BN’ers, musicalsterren en -sterretjes elkaar voor de batterij glossyfotografen. Dit is dé kans voor gevestigd en vooral aankomend talent om later deze week, desnoods dan maar volgende week, in een van 'De Bladen' te komen. Of op de website van SBS.

Stropdassenkoning Tony Tetro, organisator van dit societyspektakel met als thema: flamenco, ziet de drukte met genoegen aan. Alles en iedereen wil dolgraag met de gastheer op de foto.

Volledig scherm
De FaFa showdansers in fluorgele en zwart flamengojurken laten zien hoe het moet. © Leo van der Velde

In samenwerking met indebuurt Den Haag