Volledig scherm
2018-05-07 14:28:38 SCHEVENINGEN - De Pier in Scheveningen. ANP XTRA ROBIN VAN LONKHUIJSEN © ANP XTRA

Solliciteren in een reuzenrad: De Pier zoekt nieuwe medewerkers

De Pier in Scheveningen heeft nieuwe horecamedewerkers nodig en hoopt personeel te vergaren tijdens een bijzondere sollicitatiedag. Op maandag 21 oktober kunnen gegadigden solliciteren naar banen als kok, bediende of supervisor. De gesprekken worden niet in een kantoor, maar in het reuzenrad gehouden. 

In totaal worden er vijftien nieuwe personeelsleden gezocht. Ze hoeven niet allemaal al een passende opleiding te hebben gedaan, maar kunnen ook solliciteren en vervolgens een opleidingstraject volgen.

De bedoeling is dat de vijftien medewerkers voor het einde van november helemaal klaar zijn om aan de slag te gaan bij de foodboulevard. Zo kunnen ze hun nieuwe collega’s bijstaan in de drukke decembermaand vol feesten.

Geïnteresseerden kunnen via de website van De Pier hun sollicitatie indienen. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Maak de quiz en win het boek Lieve Rachel van Leo van der Velde

    Maak de quiz en win het boek Lieve Rachel van Leo van der Velde

    Al ruim een jaar lang schrijft journalist Leo van der Velde iedere week een brief aan zijn kleindochter Rachel. Deze brieven verschijnen in de rubriek Lieve Rachel in AD Haagsche Courant. Vorige week zijn een aantal brieven en niet eerder vertoonde verhalen samengebundeld in het boek Lieve Rachel uitgebracht. In deze quiz moet antwoord gegeven worden op vragen over de brieven van Leo. Doe mee en maak kans op een gesigneerd exemplaar!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag