Ook het futuristische pand op de kop van de Scheveningse boulevard behoorde tot het Soulsistah ‘imperium’ dat er een super-de-luxe club zou openen in de sfeer van Ibiza met zwembad, loungeterrassen en shows. Naar nu blijkt was de verhuurder al bij de rechter bezig de hoge huurachterstand te innen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook het futuristische pand op de kop van de Scheveningse boulevard behoorde tot het Soulsistah ‘imperium’ dat er een super-de-luxe club zou openen in de sfeer van Ibiza met zwembad, loungeterrassen en shows. Naar nu blijkt was de verhuurder al bij de rechter bezig de hoge huurachterstand te innen. © Michiel van Gruijthuijsen

Soulsistah zou Ibiza-achtige club in Scheveningen openen, eigenaren nu verdacht van witwassen

De politie is dinsdagmorgen binnengevallen bij vijf panden van de luxe winkel- en evenementenketen Soulsistah in Den Haag, Scheveningen, Leidschendam en Monster. Het bedrijf wordt verdacht van witwassen. Drie personen, onder wie twee vrouwen uit Den Haag, zitten vast.  

  1. Popmuseumdirecteur Jaap (60) raakte als jochie in de ban van muziek, nu is hij ziek: ‘The show must go on’
    PREMIUM

    Popmuseum­di­rec­teur Jaap (60) raakte als jochie in de ban van muziek, nu is hij ziek: ‘The show must go on’

    Ze zitten samen in een rollercoaster, die inmiddels twee maanden voortraast. Waar deze ellendige rit stopt? Jaap Schut (60), de directeur van popmuseum RockArt in Hoek van Holland, weet het niet. Bezoekers zullen hem even niet zo vaak zien tussen de oude lp’s. Schut is geveld door lymfeklierkanker. ,,De energie is weg, maar ik ga echt nog wel een paar jaar doordenderen.’’ Met zijn vrouw Jacqueline (59) aan zijn zijde.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag