Het stadspark bovenop de Utrechtsebaan zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Het plan kan niet doorgaan omdat de tunnelbak een park met volwassen bomen niet dragen kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stadspark bovenop de Utrechtsebaan zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Het plan kan niet doorgaan omdat de tunnelbak een park met volwassen bomen niet dragen kan. © MVRDV

Stadsparkje op snelweg A12 wordt 16 miljoen duurder, maar Den Haag kan er niet onderuit

Den Haag gaat alsnog een stadsparkje maken bovenop de Utrechtsebaan (A12). Ook al kost dat de stad zo’n zestien miljoen euro meer dan gedacht en kan de groene overkapping geen volwassen bomen dragen.

  1. Celstraf geëist na ‘knallende’ ruzie over geld met zwager
    PREMIUM

    Celstraf geëist na ‘knallende’ ruzie over geld met zwager

    Er zou zelfs een pistoolschot zijn gevallen tijdens de ruzie over geld tussen de 31-jarige Hagenaar Ricard M. en zijn zwager. Maar omdat niet duidelijk is geworden hoe het wapen afging, hield het OM het woensdag in de strafeis tegen M. enkel op mishandeling van de zwager en verboden wapenbezit. En niet op poging tot doodslag dus zoals op de dagvaarding prijkte. Het geweld vond plaats op 14 december vorig jaar in de woning van het slachtoffer aan de Uitgeeststraat in Den Haag. Negen maanden celstraf zou M. moeten krijgen als het aan het OM ligt.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag