Stan & Co komt in plaats van Popocatepetl

VIDEOHet nieuws dat het Mexicaanse restaurant Popocatepetl aan het Buitenhof in Den Haag eind deze maand de deuren sluit, sloeg gisteren in als een bom. Horecabeheerder Debuut laat nu weten dat Stan & Co er voor in de plaats komt. Gasten kunnen er van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat terecht.

Het modern ingerichte Stan & Co wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. ,,Op deze manier kan het pand aan het Buitenhof de hele dag gebruikt worden”, vertelt marketingmanager Sjoerd van Barneveld van horecaconcern Debuut. ,,Popocatepetl werd gebruikt voor het diner en ‘s zomers is er een terras. Een ‘all day-concept’ past beter op deze locatie.”

Volgens Debuut zijn eetgelegenheden waar je de hele dag terechtkan sterk in opkomst. Er zijn al vestigingen in Utrecht, Arnhem en Zeist. In Amsterdam opent binnenkort een zaak en de locatie in Den Haag gaat in het nieuwe jaar open. Wanneer precies, is nog niet bekend.

Popocatepetl Den Haag gaat op 26 december definitief dicht. Debuut is voornemens het restaurant - ‘Popo’ in de volksmond - op een andere locatie in Den Haag te openen. ,,Popocatepetl is een icoon. Een nieuwe plek wordt gezocht”, aldus Van Barneveld.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Popocatepetl in Den Haag © indebuurt

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag