Axel Veldhuijzen
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Veldhuijzen © AD

Starters op de woningmarkt zijn de onderwijzers van onze kinderen en de politiemensen die ons helpen

commentaarAxel Veldhuijzen, chef van AD Haagsche Courant schrijft wekelijks een commentaar over het nieuws. Deze keer: het woningtekort. Het tekort aan woningen is zo groot dat zelfs corona geen dipje op de huizenmarkt kon veroorzaken. Het wordt tijd voor ingrijpende maatregelen. 

2 reacties

  • Erwin Stoelinga

    3 maanden geleden
    Eindelijk een verhaal waarbij we de koe bij de horens vatten, we hebben teweinig woningen en teveel mensen, waarbij in eerste instantie van onze overheid iedereen de schuld krijgt, beleggers, woningcorporatie, studenten. Als we niet onze oudevandagenhuizen zouden hebben weggedaan ,hadden oudere goede verzorging kunnen krijgen en een woning op maat kunnen krijgen. Als we asielzoekers minder ruimhartig hadden toegelaten hadden we meer woningen beschikbaar gehad .
  • Pieter Cornelis

    4 maanden geleden
    Starters op de woningmarkt zijn de onderwijzers van onze kinderen en de politiemensen die ons helpen: En de huisjesmelkers, het grote geld en de hebberigheid van de vastgoedinvesteerders, de ongebreidelde instroom veroorzaakt door de zieligheidsindustrie, het structureel niet willen verhogen van de CAO lonen, vanuit VVDD66 huize zijn de oorzaken dat ze steeds verder worden uitgemolken...

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag