Kansarme jongeren en volwassenen kregen de gelegenheid om binnen 6 maanden weer aan het werk te gaan in de bouw en energiesector.
Volledig scherm
PREMIUM
Kansarme jongeren en volwassenen kregen de gelegenheid om binnen 6 maanden weer aan het werk te gaan in de bouw en energiesector. © Daniella van Bergen

Stekker uit EnergieAcademie: Ambitieus project om kansarme jongeren aan baan te helpen mislukt

De Haagse EnergieAcademie is niet meer. De Raad van Toezicht (RvT) heeft besloten om de stekker uit het ambitieuze project te trekken. Het initiatief om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen, dat sinds de oprichting al problemen kende, blijkt in deze vorm niet levensvatbaar te zijn.

  1. Deskundigen adviseren tbs voor verdachte beschieting Saoedische ambassade
    PREMIUM

    Deskundi­gen adviseren tbs voor verdachte beschie­ting Saoedische ambassade

    De 40-jarige Mohamed A. uit Zoetermeer, die wordt verdacht van de beschieting van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag op 12 november vorig jaar, hangt een veroordeling tot tbs met dwangverpleging boven het hoofd. De man had een conflict met de ambassade omdat hij geen visum kreeg om in het islamitische land te gaan wonen. Volgens deskundigen lijdt de man aan een ‘waanstoornis met religieuze inkleuring’.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag