Volledig scherm
PREMIUM
SEH-arts Lenneke Scholtens rijdt mer Maurits Heukensfeldt Jansen (rechts) en Shane Stam van de reddingsbrigade over het strand. ,,De grootste valkuil is overmoedigheid.'' © Frank Jansen

Sterkere samenwerking Haga en reddingsbrigade na veel drenkelingen

Toen arts Lenneke Scholtens vorige zomer op één dag zeven drenkelingen binnenkreeg, trok ze aan de bel. Vanaf dit seizoen is de samenwerking tussen de reddingsbrigade Den Haag en het Hagaziekenhuis nóg hechter.

Prachtig zomerweer is het deze maandag. Heerlijk om op het strand te zijn, heerlijk ook om een duik te nemen. En daar gaat het nogal eens mis, weten Lenneke Scholtens, arts op de spoedeisende hulp (SEH), en Maurits Heukensfeldt Jansen van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade (HVRB). Samen staan ze op de vlonder voor de post van de HVRB op Scheveningen.

  1. Bruiloftsgast bespuugt beveiligingsbeambte nadat Lamborghini crasht, verhuurder doodziek van incident
    VIDEO

    Bruilofts­gast bespuugt beveili­gings­be­amb­te nadat Lamborghi­ni crasht, verhuurder doodziek van incident

    Een peperdure Lamborghini Huracan van een Utrechtse verhuurder, die onderdeel was van een trouwstoet, is vannacht in botsing geraakt met een busje op de kruising van de Pettendijk en de Lange Kruisweg in Maasdijk. Na de botsing liep het zodanig uit de hand dat een 30-jarige beveiligingsbeambte van het busje werd aangevallen en meerdere keren in haar gezicht werd gespuugd.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag