Daniella van Bergen
Volledig scherm
PREMIUM
© Daniella van Bergen

Straatkrantverkoper Veselin lijdt ook onder corona: ‘Mensen lopen met een boog om mij heen. Ik begrijp dat, ze zijn bang’

Straatnieuwsverkoper Veselin weet het even niet meer. Hij wil positief blijven en houdt zich vast aan zijn geloof, maar hoe het verder moet nu hij zijn kranten aan de straatstenen niet kwijtraakt is, weet hij niet. 'Ik hoop dat het goed komt, voor iedereen'. 

 1. Lokale ondernemers zoeken online hun weg: ‘In de Piet Heinstraat wordt het steeds leger’
  PREMIUM

  Lokale onderne­mers zoeken online hun weg: ‘In de Piet Heinstraat wordt het steeds leger’

  Middenstanders beginnen de gevolgen van het coronavirus steeds duidelijker te voelen. Nu veel winkels hun deuren hebben gesloten, komen er steeds minder klanten. Veel winkelstraten ogen leeg en verlaten. Om te voorkomen dat lokale ondernemers massaal omvallen, worden er allerlei initiatieven opgestart om deze middenstanders te steunen. In Den Haag wordt bijvoorbeeld voorgesteld om een speciale website te lanceren met winkels in de buurt.
 2. Russische ex-president dreigt rechters ICC in Den Haag met raket: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’

  Russische ex-president dreigt rechters ICC in Den Haag met raket: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’

  De Russische ex-president Dmitri Medvedev heeft maandag in een bericht op Telegram gezegd dat het besluit van het Internationaal Strafhof in Den Haag (ICC), om een arrestatiebevel uit te vaardigen tegen de huidige Russische president Vladimir Poetin, verschrikkelijke gevolgen zal hebben voor het internationaal recht. Ook dreigt hij de rechters met het afschieten van een hypersonische raket op het strafhof: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’.

In samenwerking met indebuurt Den Haag