Volledig scherm
Guido Venema, de eigenaar van strandtent De Golfslag © Angelo Blankespoor

Strandtent introduceert solartafels

Met vrienden lunchen op het strand óf een zakelijke bespreking, maar is de batterij van je smartphone zojuist leeggelopen? Bij strandpaviljoen De Golfslag in Scheveningen staan vanaf nu zogeheten Solar Smart Tables op het terras.

Quote

Met deze nieuwe tafels bieden we bezoekers de mogelijk­heid om hun elektroni­sche gadgets en apparaten op te laden

Guido Venema

De tafels zijn uitgerust met zonnepanelen, waardoor gasten hun smartphones, tablets en andere apparaten op een duurzame manier kunnen opladen. De solartafels genereren stroom, die vervolgens wordt opgeslagen in een geïntegreerde batterij. De Golfslag is de eerste standtent die van deze 'zonnepaneeltafels' gebruik maakt. 

Guido Venema, eigenaar van de strandtent: ,,Met deze nieuwe tafels bieden we bezoekers de mogelijkheid om hun elektronische gadgets en apparaten op te laden zonder dat zij hun eigendommen onbeheerd binnen bij een stopcontact achter hoeven te laten." De Solar Smart Tables kunnen zowel tegen hoge temperaturen als tegen vochtigheid.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag