Bij strandtent De Golfslag in Scheveningen zijn ze klaar om open te gaan. Eigenaar Guido Venema heeft zijn terras nu anders ingericht, zodat gasten niet te dicht op elkaar zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij strandtent De Golfslag in Scheveningen zijn ze klaar om open te gaan. Eigenaar Guido Venema heeft zijn terras nu anders ingericht, zodat gasten niet te dicht op elkaar zitten. © Daniella van Bergen

Strandtenten Scheveningen zijn ‘klaar om weer open te gaan’

Strandexploitanten zeggen klaar te zijn voor de nieuwe 1,5 metersamenleving. De ondernemers aan de kust hebben de afgelopen weken gebruikt om hun horecazaken aan te passen en gereed te maken, zodat die dadelijk voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Op het strand van Scheveningen was gisteren de eerste proefopstelling van zo’n ‘nieuw’ terras te zien. 

 1. Strandtenthouders staat het water tot aan de lippen: ‘Waar moeten wij ons personeel van betalen?’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Strandtent­hou­ders staat het water tot aan de lippen: ‘Waar moeten wij ons personeel van betalen?’

  Strandtenthouders aan de Nederlandse kust vragen vandaag op een bijzondere wijze aandacht voor hun financiële problemen. Ondernemers van Texel tot Zeeland hebben met hun strandbedden en tafeltjes teksten op het strand geschreven en die met een drone vanuit de lucht gefilmd. Ze willen dat de loonkosten van hun personeel worden vergoed. Het filmpje wordt aangeboden aan het kabinet.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag