Volledig scherm
Famke Louise, hier in actie tijdens het Bevrijdingsfestival in Wageningen, komt in september naar Rijswijk. © Sven Menschel

Strandwalfestival strikt Famke Louise

Het Rijswijkse Strandwalfestival heeft weer een grote naam weten te strikken voor de editie van dit jaar. Op het nieuwe onderdeel Strandwal Helemaal FRESH maakt de populaire vlogster Famke Louise haar opwachting. 

Louise brak bij het grote publiek door met de megahit Op Me Monnie, waarvan de video inmiddels ruim 12 miljoen keer is bekeken. Andere meedeiners uit haar repertoire zijn onder meer DERRIÈRE, LIT, VROOM en Alleen door jou. Voor het laatste nummer nodigde de zangeres Edison-winnaar Ronnie Flex uit, haar voormalige vlam met wie zij ook Fan uitbracht. Louise kwam vorige maand nog in het nieuws na een van haar minder goed verlopen optredens. Ze deelde toen een filmpje van een toeschouwster die een flesje bier naar haar probeerde te slingeren.

Behalve Louise doen ook oud-Volumia zanger Xander de Buisonjé en souldiva Shirma Rouse het meerdaagse festival aan. Dit jaar vindt het plaats op 13, 14 en 15 september. De volledige line-up wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag