Winkelcentrum Mariahoeve.
Volledig scherm
Winkelcentrum Mariahoeve. © Jos van Leeuwen

Studenten en winkeliers Mariahoeve slaan handen ineen

Studenten van de Haagse Hogeschool (HHS) maken de komende twee maanden twaalf winkeliers in Winkelcentrum Mariahoeve toekomstbestendig. Samen gaan ze brainstormen over manieren om de winkels te innoveren in wat de hogeschool een 'Eerste Hulp Bij Retail'-laboratorium noemt. 

 1. Noodweer teistert bewoners van Vestia-huizen: ‘Ik was bang dat ik geëlektrocuteerd zou worden’
  PREMIUM

  Noodweer teistert bewoners van Ves­tia-hui­zen: ‘Ik was bang dat ik geëlektro­cu­teerd zou worden’

  Ze leven tussen hoop en vrees en doen de afgelopen dagen geen oog dicht. Delftenaren in Vestia-flats in het Rode Dorp en in de Amalia van Solmslaan houden het weerbericht met ingehouden adem in de gaten. Want wanneer dikke donkere wolken over Delft trekken, is de kans groot dat hun huis weer onder water komt te staan. ,,Het komt met bakken uit m’n plafond, maar Vestia doet niks.”
 2. Meisje gestoken in Delft, politie zoekt naar gevluchte dader: ‘Mijn kind mag nu even niet naar buiten’
  update | video

  Meisje gestoken in Delft, politie zoekt naar gevluchte dader: ‘Mijn kind mag nu even niet naar buiten’

  Een minderjarig meisje is donderdagmiddag door een nog onbekende jongen of jongeman gestoken. Dat gebeurde bij een school aan de Van Rijslaan in Delft. Het slachtoffer is lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Omwonenden kijken ontzet naar wat er allemaal is gebeurd is. ,,Zomaar gestoken, in haar nek. Ik vind het echt verschrikkelijk, mijn maag draait om als ik aan dat kind denk.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag