Volledig scherm
PREMIUM
Teddy Bosman: “Je kunt mij wakker maken voor een truffelrisotto met parmezaanse kaas en een stokbroodje erbij. Heerlijk!’’ © Daniella van Bergen

Teddy Bosman (17) wil héél graag naar de hogere hotelschool

Haagse Nieuwe17-jarigen: ze staan op de springplank naar volwassenheid. Geraldina Metselaar gaat in gesprek met zo’n Haagse Nieuwe. Deze week: Teddy Bosman. Vol overgave meldde Teddy zich aan bij de hogere hotelschool. Ze bleek echter een tandje te licht en heeft daarom nu een tussenjaar. 

Waarom wil je zó graag naar de hotelschool?

,,Ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken. Ook wil ik in het buitenland werken. Dat ze me nog te licht of te jong vonden, begrijp ik wel. Tijdens de selectiedag was ik ook echt een van de jongsten. Nu ben ik veel horeca-ervaring aan het opdoen, daar leer je hartstikke veel van. Eerdaags ga ik me weer aanmelden voor de selectiedagen. In Den Haag en Amsterdam én in Maastricht.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag