Een eerdere editie van de Royal Christmas Fair.
Volledig scherm
Een eerdere editie van de Royal Christmas Fair. © Frank Jansen

Toch geen liters glühwein en duizenden lichtjes: Royal Christmas Fair gaat niet door

Slecht nieuws voor iedereen die uitkeek naar een van de mooiste kerstmarkten van Nederland: de Royal Christmas Fair in het centrum van Den Haag gaat dit jaar niet door. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen heeft de organisatie besloten de kerstmarkt te verplaatsen naar volgend jaar.

 1. Oerwoudgeluiden bij Oliveo en SVC’08-speler geblesseerd tijdens omkleden: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal totaal

  Oerwoudge­lui­den bij Oliveo en S­VC’08-spe­ler gebles­seerd tijdens omkleden: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  In de voorlaatste speelronde voordat ook in het amateurvoetbal de winterstop aanbreekt, was er weer volop moois en bijzonders op de velden te beleven. Zo verloor ‘1B’-koploper VELO voor het eerst dit seizoen, werd de wedstrijd van Oliveo gestaakt na apengeluiden en raakte een speler van SVC’08 geblesseerd bij het aantrekken van zijn wedstrijdkleding. En wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Jim (33) is chefkok met Michelinster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Jim (33) is chefkok met Michelin­ster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’

  Westland heeft geen restaurant met een Michelinster, maar wél een chef-kok die er opnieuw één heeft gekregen. Op het eiland Phuket in Thailand sleepte Jim Ophorst (33) vier jaar geleden als jongste chef in Azië voor het eerst een Michelinster in de wacht. Met zijn nieuwe restaurant gaat hij komend jaar vol gas voor een tweede ster. ,,Dit wordt één van de mooiste restaurants van Thailand.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag