Volledig scherm
PREMIUM
© Daniella van Bergen

Toveren met kip en sausje van Huf bij pizzeria Pronto: ‘Geen gelul, lekker spul’

Ode aan de snackbarGeen zin om te koken op een mooie zomerdag? Gelukkig is er dan altijd nog de goede oude snackbar. Deze week waagt verslaggever Nico Heemelaar zich voor de rubriek Ode aan de snackbar aan het multiculti assortiment  bij pizzeria Pronto in de Haagse Weimarstraat. Eigenaar Mehmet tovert er met kip en schoolvriend Jeffrey Huf levert er de perfecte saus bij!

Jeffrey Huf was al programmamaker, schrijver-dichter, kok, presentator en ras-Hagenees. Sinds kort is hij ook de trotse eigenaar van het product Huf Saus. 'Geen gelul, lekker spul', is de slogan waarmee de sympathieke Hagenees ons met zijn saus tegemoet treedt in de snackbar én Haagse vestigingen van supermarkt Coop.

  1. Werken als zeilmaker: Van een enorme waterzak tot een rugzak voor gasvervoer
    PREMIUM
    Vak Apart

    Werken als zeilmaker: Van een enorme waterzak tot een rugzak voor gasvervoer

    Over mensen die met hun handen werken en daar meester in zijn. Vandaag meesterzeilmaker Jan Moers (66). Zijn zeilmakerij werd vijf generaties geleden begonnen door een Delftse zadelmaker die naar het boterdorp verhuisde. ,,Dat was mijn overgrootvader. Zijn zoon, mijn opa, was ook nog zadelmaker maar tegen de tijd dat er meer auto's dan paarden kwamen, schakelde het bedrijf over op het maken van zeilen, tentdoek en autobekleding."

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag