Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

Trams 6, 11 en 12 rijden om door werkzaamheden: Bij alle lijnen vervallen er meerdere haltes

Trams 6, 11 en 12 rijden ruim een week lang om door werkzaamheden aan de rails rond de tramhalte bij de Delftselaan in Den Haag. Bij alle lijnen vervallen er meerdere haltes. Tram 12 functioneert bij enkele stops van tram 6 en 11 als vervangend vervoer.

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september. Reizigers die gebruikmaken van een of meerdere van deze lijnen, moeten in die periode rekening houden met verandering van de routes.

De route van lijn 6 tussen Leidschendam Noord en de Grote Markt blijft zoals die is, daarna rijdt de tram via de route van tram 4 naar Den Haag Leyenburg. Daardoor vervallen de haltes Brouwersgracht tot en met de Nunspeetlaan.

Hollands Spoor

Tram 11 krijgt een nieuw tijdelijk eindpunt, namelijk halte Loosduinseweg. Bij deze lijn vervallen de haltes Delftselaan tot en met Station Den Haag Hollands Spoor.

Tram 12 slaat de haltes tussen de Loosduinseweg tot en met de Delftselaan over, maar functioneert daarentegen ook als vervangend vervoer voor de haltes Haagse Markt tot en met Station Den Haag HS van tram 11 en voor de haltes van de Haagse Markt tot en met de Brouwersgracht van tram 6.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag