Bij de steekpartij op de Meeuwenstraat raakte een 32-jarige man gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de steekpartij op de Meeuwenstraat raakte een 32-jarige man gewond. © REGIO15

Twee jaar cel voor levensgevaarlijke steekpartij op straat

Na een etentje in een bekend Haags visrestaurant op 12 december vorig jaar, gaf een groep vrienden een verwarde man op straat een lift naar een slaapadres aan de Meeuwenstraat in Den Haag. Daar kregen ze ruzie met de bewoner van het pand, de 47-jarige Arnold K., die een van de vrienden in de borst stak met een groot mes. De rechtbank veroordeelt de Hagenaar nu, vanwege een poging tot doodslag, tot twee jaar cel.

 1. Gratis exposeren voor nieuwkomers: ‘Ze maken fantastische dingen die ze willen laten zien’
  PREMIUM
  Dure Tijd

  Gratis exposeren voor nieuwko­mers: ‘Ze maken fantasti­sche dingen die ze willen laten zien’

  Het leven van een kunstenaar gaat niet altijd over rozen, zeker niet als je uit een ander land komt. Daarom houden de Culturele Raad Wateringen en Cultuur Zonder Grenzen de hele maand september een gratis expositie met beeldende kunst van mensen die vanuit het buitenland in Westland zijn komen wonen of hier tijdelijk verblijven. Wendy van Es van Westland Cultuurweb legt uit.
 2. Aziatische worstellegende verrast Haagse vechtschool met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’
  PREMIUM

  Aziatische worstelle­gen­de verrast Haagse vecht­school met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’

  Liefhebbers van vechtsport konden zaterdag in Den Haag hun ogen amper geloven. In een zaal vol leergierige enthousiastelingen verzorgde de Iraanse worstellegende Alireza Heidari (46) een seminar. Bij het Haagse Martial Arts Center waren ze in extase dat ze de ‘Lionel Messi of Cristiano Ronaldo’ van het worstelen mochten ontvangen. ,,Het is amper te omschrijven wat een eer het is dat deze man vandaag bij ons is.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag