Volledig scherm
In dezelfde straat werd eerder op de avond al een overstekende voetganger aangereden door een automobilist. © Jos van Leeuwen

Twee mannen gewond bij Hoefkade vlak nadat weg weer was vrijgegeven

Vlak nadat een overstekende voetganger gewond raakte bij een aanrijding op de Hoefkade knalde even verderop een scooter bovenop een tegemoetkomende auto. De twee mannen op de scooter raakten hierbij gewond. 

De politie had de weg net weer vrijgegeven nadat deze was afgezet voor een ongeval waarbij een overstekende voetganger werd aangereden, toen het even verderop  ter hoogte van de Jacob Catsstraat weer misging. Twee mannen op een scooter reden in op een tegemoetkomende auto. De opzittenden van de scooter raakten hierbij gewond. 

Twee ambulances zijn uitgerukt om de slachtoffers bij te staan. Het verkeer is wederom gestremd want de politie heeft de weg opnieuw afgesloten. 

Aanhouding

De politie heeft na het ongeluk een persoon aangehouden. Dit is mogelijk de broer van een van de slachtoffers, meldt de fotograaf ter plaatse. Hij zou zich door de afzetting hebben geworsteld en het verzoek van de politie, om op afstand te blijven, genegeerd hebben. De man is in handboeien meegenomen naar het nabijgelegen bureau. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag