Donderdagavond is de politie na een melding een pand aan de Jan Luykenlaan in Den Haag binnengevallen. Een kerstborrel werd opgerold.
Volledig scherm
PREMIUM
Donderdagavond is de politie na een melding een pand aan de Jan Luykenlaan in Den Haag binnengevallen. Een kerstborrel werd opgerold. © Regio15

Uitzendbureau betaalt na illegale kerstborrel alle corona-boetes voor feestend personeel

Een goedbedoelde, maar illegale kerstborrel, krijgt een paar dagen na een grote politieinval bij Uitzendbureau Gürbuz in Den Haag een kostbaar staartje.

49 reacties

 • Rob Brand

  8 maanden geleden
  Ach @johnmulder, kijk t is niet handig maar als er iemand gebeld had dan hadden we t zeker geweten en de eerste die zich strikt aan de regels houdt thuis moet ik nog tegenkomen. Iedereen heeft boter op zn hoofd. Het verraden van dat bedrijf vind ik net zo misselijkmakend trouwens. Iedereen heeft zn verantwoordelijkheden. Slim nee natuurlijk niet!!
 • JOHN MULDER

  8 maanden geleden
  John Mulder Ik hoop niet dat onze ijverige belastingambtenaren die als loon in natura gaan beschouwen. Dan volgt een bijtelling. @Ron Brand: gelooft u echt dat een BOA op het terrein had kunnen komen? De dienstdoende marechaussee zouden de BOA hebben doen afdruipen.
 • Rob Brand

  8 maanden geleden
  Iedereen kan lullen wat tie wil hier maar bij het Koninklijk huis was de politie niet gebelden heeft een bevoegd opsporingsambtenaar het dus ook niet kunnen constateren. Dat er 21 mensen daar buiten in de tuin waren is puur en alleen vastgesteld omdat er een zielige verslaggever van de Telegraaf in de bosjes lag om auto’s te tellen die door het hek naar binnen gingen en toen een aanname deed at er misschien wel 100 mensen waren. Hier gaat het om een bedrijf dat verraden is door d omgeving. Erger
 • Dick van Dijk

  8 maanden geleden
  Regels zijn regels ook voor dit uitzendbureau
 • Patric Terlouw

  8 maanden geleden
  En voor hun gezondheid zijn de ramen eruit geslagen? Ventilatie?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag