Ouders en kinderen die naar een kindervoorstelling in Den Haag gingen moesten eerst langs de nietsverhullende plaatjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Ouders en kinderen die naar een kindervoorstelling in Den Haag gingen moesten eerst langs de nietsverhullende plaatjes. © Privéfoto

Vader boos om poster van blote vagina bij kindervoorstelling: ‘Papa, niet kijken’

PollPosters van een naakte vrouw met haar benen wijd wekken verbazing en woede. Ouders bezochten afgelopen weekend een kindervoorstelling van de Parade in Den Haag, maar moesten eerst met hun jonge kroost langs de weinig verhullende plaatjes lopen. ,,Choquerend en totaal niet relevant voor het jonge publiek.”

16 reacties

 • Familie Albers

  1 maand geleden
  Kinderen nemen er aanstoot aan als hun ouders ze dat geleerd hebben. Dit pas helemaal in het vertrutten van Nederland. Die vader maakt zich er druk om en dus zijn kind ook. Want het is dat kind thuis aangeleerd dat dit "vieze plaatjes" zijn. Hans
 • John van der Poel

  1 maand geleden
  Naakt is nooit aanstootgevend... Als we dat onze kinderen leren... 🙏
 • Ingrid Van dongen

  1 maand geleden
  Het gaat hierbij, lijkt mij, om een vrije keuze om deze afbeeldingen te zien of niet. En die keuze was er nu niet.
 • Jay von Exsex

  1 maand geleden
  Voor enkelen op dit forum is het kennelijk te moeilijk om de context te begrijpen. Het heeft niets te maken met preutsheid of vertrutting en alles met beschermen van onze kinderen, die daar recht op hebben en ouders de plicht ervoor te zorgen. Zelfs voor een Haagsche raadslid van de PVDA, die even wilt laten blijken dat ze de schilder kent en een manke vergelijking maakt met een openbaar museum. Het gaat hier over een kindervoorstelling lieve mensen en niet om 'kunst'.
 • Ronald Wingerde

  1 maand geleden
  Dit zegt meer iets over de vader die hier zo'n probleem van maakt. De vertrutting van Nederland wordt steeds gekker. Gaan we straks allemaal met een burka gekleed de straat op? Als je er niets van zegt lopen de meeste kinderen er zo langs, het zijn de npreutse ouders die er een probleem van maken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag