Volledig scherm
Zèta op de Grote Markt in Den Haag. © Facebook Zèta

Valentijnvibes? Zeta komt met avondje live Tinderen voor vrijgezellen

Sniester festival & DJ Mies Luid slaan de handen ineen om Haagse vrijgezellen te paaien voor de Offline ValenTinder. Tijdens de ‘easy going’ speeddate sessie in de Zèta op de Grote Markt op 17 februari, de zaterdag na Valentijn, kan de zoektocht naar de ware beginnen.

Twintig mannen en vrouwen krijgen ieder drie minuten de tijd om, aan de hand van vragenlijsten, iets van elkaar te weten te komen. Iedere tafel krijgt vier verschillende vragen. ,,Op deze manier hopen we het ijs te breken. De vragen lopen uiteen van iemands lievelingskleur tot de vraag of je iemand ’s ochtends kan storen”, aldus Mies Luid, barmedewerker en dj van de Zèta.

Als de tijd om is, schrijven de deelnemers op een papiertje 'ja' of 'nee' op. Vervolgens schuiven de mannen door naar de volgende potentiële kandidaat. Na het ‘swipen’ worden de matches bekend gemaakt. ,,Mocht iemand meerdere matches hebben, dan kan diegene zelf kiezen.” Na afloop kunnen de vrijgezellen losgaan op de plaatjes van dj Lao Lao.

Aanmelden

,,Twee jaar geleden vonden vier vrijgezellen hier liefde. Hopelijk zijn het er dit jaar meer.” Tot nu toe hebben zeven vrouwen en zes mannen zich aangemeld. Meedoen is gratis, alleen moeten de gewillige vrijgezellen zich wel eerst aanmelden via luitgaardenm@gmail.com. Als je een reactie krijgt met een bevestiging verlaat je misschien wel de Zèta met je nieuwe vlam. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag