Volledig scherm
Donnie op jongere leeftijd. © YOUTUBE

Veel belangstelling voor uitvaart omgekomen Donnie

UpdateVandaag is de 13-jarige Donnie Rog, die overleed nadat hij werd aangereden in Scheveningen, begraven. De jongen is onder politiebegeleiding naar zijn laatste rustplaats gebracht.

De begrafenisstoet reed vanaf de plek van het ongeluk aan de Van Boetzelaerlaan, via het ouderlijk huis aan de Koppelstokstraat naar begraafplaats Kerkhoflaan, meldt Omroep West.

Erehaag
Bij aankomst op de begraafplaats rond 12.45 uur was er een erehaag van familie en vrienden. Voor de aula van de begraafplaats hadden honderden mensen zich verzameld om de dienst te volgen via grote schermen.

Ajaxvlag
Er werd ook vuurwerk afgestoken. Op de witte kist van Donnie lag een vlag van voetbalclub Ajax, waar hij fan van was.

Zijn ouders Miranda en Anton Rog lieten vandaag in AD Haagsche Courant weten zo'n zevenhonderd mensen te verwachten bij de uitvaart.

De gemeente liet weten dat parkeren in de straten rondom de begraafplaats gedurende de dienst gratis was. Burgemeester Van Aartsen was ook aanwezig bij de uitvaart.

Herdenking met ballonnen
De jonge Scheveninger overleed een week geleden nadat hij werd geschept door een auto op de Van Boetzelaerlaan. Op diezelfde plek en tijd werden gisteren bij wijze van herdenking ballonnen opgelaten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag