De politie doet onderzoek naar de overval bij cafetaria Houtwijk in Den Haag.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar de overval bij cafetaria Houtwijk in Den Haag. © Regio15

Verdachte aangehouden na overval op cafetaria Houtwijk aan Gerrit van der Veenlaan

De politie heeft vanavond een verdachte aangehouden voor een overval op een cafetaria aan de Gerrit van der Veenlaan in Den Haag eerder op de avond. Het is nog niet bekend of er buit is gemaakt, aldus een politiewoordvoerster. Er raakte niemand gewond. 

Na de overval werd met onder meer een helikopter naar de verdachte, een blanke man rond de 25 jaar, gezocht. Korte tijd later hield de politie een verdachte aan. 

 1. Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bedden’
  PREMIUM

  Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bed­den’

  Met een even onverwacht als opvallend statement mengt waarnemend burgemeester Remkes van Den Haag zich in de discussie over de sluiting van het Bronovoziekenhuis. Nu alleen al een kleine 200 mensen met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen, afkomstig uit de hofstad en omliggende gemeenten, vindt Remkes het géén goed idee om de intensive care van het ziekenhuis in Benoordenhout te heropenen.
 2. Vakantieparken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een appartement driehoog’
  PREMIUM

  Vakantie­par­ken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een apparte­ment driehoog’

  Terwijl elders in het land vakantieparken en campings op slot zijn gegaan, kun je in Den Haag en omliggende gemeenten nog gewoon een vakantiehuisje boeken. Restaurants, zwembaden en andere voorzieningen op de parken zijn wel gesloten, maar chaletjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Er zijn minder gasten vanwege het coronavirus, maar de parken zijn niet leeg. ,,De gasten komen vooral voor de rust.’’ Hoe verantwoord is dat?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag