Bij een steekpartij op de Rijswijkseweg is vanavond een man overleden. Dat meldt de politie zojuist. Er zijn drie aanhoudingen verricht.
Volledig scherm
Bij een steekpartij op de Rijswijkseweg is vanavond een man overleden. Dat meldt de politie zojuist. Er zijn drie aanhoudingen verricht. © Jos van Leeuwen

Verdachten van dodelijke steekpartij Bilal blijven langer in voorarrest

De 19-jarige man uit Den Haag die op 21 december werd aangehouden voor de fatale steekpartij waarbij Bilal Aydin (20) om het leven kwam, blijft dertig dagen langer in voorarrest. Dat heeft het Openbaar Ministerie vandaag bekendgemaakt. Het voorarrest van de verdachte die in januari werd aangehouden, is ook verlengd. 

De steekpartij met dodelijke afloop vond op zaterdag 21 december plaats op de kruising van de Rijswijkseweg met de Goudriaankade in Den Haag. Op 5 januari nog werd er nog een verdachte aangehouden: ook een 19-jarige man die in Rotterdam verbleef. Zijn voorarrest werd vandaag met veertien dagen verlengd. 

De politie liet gisteren weten dat het rechercheonderzoek nog steeds in volle gang is en meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag