The new kids Ward en Annelot Menken met hún zuivelproducten. Trotse vader Ton Menken ondersteunt en geeft goede raad.  „We zijn geen jaknikkers!”
Volledig scherm
PREMIUM
The new kids Ward en Annelot Menken met hún zuivelproducten. Trotse vader Ton Menken ondersteunt en geeft goede raad. „We zijn geen jaknikkers!” © Thierry Schut

Verdwenen zuivelmerk Menken dankzij jongste generatie terug: ‘Baristamelk is onze topper’

Zo Zijn WijAan de keukentafel bedachten ‘the new kids’ een ondernemersplan om het zuivelmerk Menken dat na bijna honderd jaar van de markt verdween, nieuw leven in te blazen. „Die pure smaak spreekt de aanstormende generatie aan.” In de rubriek Zo Zijn Wij vertellen Haagse families over van die typische familiedingen. Deze keer: familie Menken.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag