Volledig scherm
Foto ter illustratie. © PR-foto

Verloofd? De Pier geeft een gratis bruiloft weg op ‘open trouwdag’

Trouwplannen? Op zondag 30 juni kun je een gratis bruiloft winnen op De Pier in Scheveningen. De attractie staat op die dag, ook wel de ‘open trouwdag’ genoemd, volledig in het teken van witte droomjurken, taarten en alles wat bij bruiloften komt kijken.

Nederland heeft er weer een officiële trouwlocatie bij. Echtparen to be kunnen sinds kort namelijk ook het ja-woord uitspreken bij restaurant Zilt, dat in De Pier zit. ,,Als enige locatie waar je kan trouwen boven zee bezorgt De Pier een totaalexperience’’, stelt Herman Smit, general manager van De Pier. En die ervaring wil hij dus geven aan een verloofd stelletje.

De bruiloft die wordt weggegeven bevat niet alleen een receptie voor 100 gasten inclusief bubbels en een taart, maar ook een overnachting in een Pier Suite en een ‘duik in het diepe’, ofwel een bungeejumpsprong vanaf de toren.

Wedstrijd

Stelletjes die deze bruiloft wel willen winnen, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de ‘open trouwdag’ en de bijbehorende wedstrijd. Om kans te maken om te winnen, moeten ze zondag aanwezig zijn op de dag. Op 11 juli wordt bekend wie de winnaars zijn.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag