De 31-jarige Malek F. die op Bevrijdingsdag 2018  in alle kalmte lukraak op drie mensen instak in Den Haag, haalde in februari van dat jaar ook al het nieuws toen hij vanuit zijn appartement in de Haagse binnenstad in hysterische toestand zijn huisraad van de eerste verdieping naar beneden gooide.
Volledig scherm
PREMIUM
De 31-jarige Malek F. die op Bevrijdingsdag 2018 in alle kalmte lukraak op drie mensen instak in Den Haag, haalde in februari van dat jaar ook al het nieuws toen hij vanuit zijn appartement in de Haagse binnenstad in hysterische toestand zijn huisraad van de eerste verdieping naar beneden gooide. © Regio15

Verwarde mensen ontwrichten de samenleving steeds vaker: 'Om hulp te krijgen, moet je heel erg de weg kwijt zijn'

Verwarde mensen ontwrichten de samenleving steeds vaker en geregeld op een steeds heftiger manier. Hoe kan het? Wat moeten we doen? Wij vroegen het aan politie, Staedion, Kessler Stichting en ggz-organisatie Parnassia in een debat op de redactie van AD/Haagsche Courant.

  1. ‘Een ongeboren kind zogenaamd beschermen maar wel alle wapens toelaten die er maar bestaan’
    PREMIUM
    column

    ‘Een ongeboren kind zogenaamd beschermen maar wel alle wapens toelaten die er maar bestaan’

    ‘Mijn dochter vroeg gisteren aan mij: ‘Hoe denk je over abortus?’ Ik zeg: ‘Vraag maar aan je zus.’ Ze zegt: ‘Maar ik heb helemaal geen zus.’ Ik zeg: ‘Precies.’ Gerard de Gleuvenglijder is er duidelijk over. ‘De vrouw beslist. Dat besluit in Amerika is genomen door mensen zonder baarmoeder.’ ‘Ik ben ook voor abortus’, zegt Schele Joop, terwijl hij de dooier van zijn ei doorprikt.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag