Volledig scherm
De voetgangster raakte gewond. © Regio 15

Voetgangster gewond geraakt bij aanrijding op zebrapad

Bij een aanrijding op de Hengelolaan in Den Haag is vanavond een voetgangster gewond geraakt. Zij werd aangereden toen zij overstak via een zebrapad. 

Het slachtoffer, volgens Regio 15 een meisje van onbekende leeftijd, stak de weg in de buurt van de kruising met de Bouwlustlaan omstreeks 20.15 uur over. Ze werd hierbij aangereden door een busje, die vervolgens een paaltje op de middenberm omver reed. 

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en haar na een eerste verzorging naar het ziekenhuis gebracht. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Grote verslagenheid onder redders over verongelukte  kitesurfer

    Grote verslagen­heid onder redders over verongeluk­te kitesurfer

    Ook onder de redders van de KNRM en vrijwilligers die dit weekeinde uren hebben gezocht naar een kitesurfer, is de ontsteltenis over zijn dood groot. Dat zegt Kees Brinkman, woordvoerder van dé redders op zee, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), terugkijkend op het dramatische verongelukken van de kitesurfer in Scheveningen dit weekeinde. ,,Het is de eerste keer dat we iemand dood hebben aangetroffen en niet hebben kunnen redden uit zee”, zegt Brinkman.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag