Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © anp

Vrouw (36) wordt poedelnaakt wakker nadat ex-vriend haar stiekem slaapmiddel liet drinken

Een 47-jarige man uit Den Haag heeft zijn ex-vriendin ongemerkt slaapmiddel toegediend. De volgende ochtend werd de vrouw naakt wakker en kon zich naar eigen zeggen niet herinneren wat er was gebeurd. Vandaag moest de Hagenaar voor de rechter verschijnen.

De ex-vriend ging bij de vrouw in Den Haag langs om iets van haar te lenen. Toen hij een kopje thee voor haar had gezet, deed hij daar stiekem slaapmiddel doorheen. De volgende ochtend werd ze zonder kleren en zonder enige herinnering wakker.

Na lang aandringen bekende de man via app-berichtjes dat hij slaapmiddel door haar thee had gedaan. In de rechtbank verklaarde de man dat hij de vrouw had gemasseerd toen zij bewusteloos was, maar verder zou hij niets met haar hebben gedaan. Toch eiste het openbaar ministerie 12 maanden gevangenisstraf waarvan 4 voorwaardelijk met bijzondere voorwaarden, waaronder behandeling. 

,,Wat er precies is gebeurd die nacht, dat blijft voor iedereen gissen’’, zei de officier van justitie vandaag in de Haagse rechtbank. ,,Maar het moet vreselijk zijn voor het slachtoffer dat zij niet weet wat verdachte met haar heeft gedaan.’’

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

Poll

Een Burger King op de Grote Markt is...

Een Burger King op de Grote Markt is...

  • een goed idee (26%)
  • een slecht idee (74%)
261 stemmen