De Rotterdamsebaan is officieel geopend. De Victory Boogie Woogietunnel is een nieuwe verbinding van ongeveer vier kilometer lang tussen de rijkswegen A4 en A13 en de centrumring van Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rotterdamsebaan is officieel geopend. De Victory Boogie Woogietunnel is een nieuwe verbinding van ongeveer vier kilometer lang tussen de rijkswegen A4 en A13 en de centrumring van Den Haag. © ANP

Waar is Victory Boogie Woogie tunnel? Borden langs A13/A4 moeten nog komen

De gemeente Den Haag gaat de bewegwijzering naar de gloednieuwe Victory Boogie Woogie Tunnel verbeteren. Duidelijke borden langs de A13/A4 met daarop Den Haag Centrum/Den Haag Binckhorst S107 ontbreken nog, erkent de gemeente. Die heeft negentien nieuwe verkeersborden in bestelling, maar wacht op toestemming van Rijkswaterstaat om ze te mogen plaatsen. 

 1. Sam van der Ven kon hele nacht niet slapen na belletje van bondscoach: ‘Dit zag ik helemaal niet aankomen’
  PREMIUM
  Geen Spelen

  Sam van der Ven kon hele nacht niet slapen na belletje van bondscoach: ‘Dit zag ik helemaal niet aankomen’

  De kans dat hockeyer Sam van der Ven ooit op de Olympische Spelen zal staan, is zo goed als verkeken. De doelman van HGC is afgevallen nu bondscoach Max Caldas zijn selectie voor het EK naar 21 spelers heeft teruggebracht. De ex-speler van Klein Zwitserland kiest voor Pirmin Blaak (Oranje-Rood) als eerste doelman en Maurits Visser (Bloemendaal) als stand-in.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Auto gaat in vlammen op in Den Hoorn, vuur slaat over naar andere voertuigen
  Play

  Auto gaat in vlammen op in Den Hoorn, vuur slaat over naar andere voertuigen

 2. Veertig personen gearresteerd na illegaal feest in Naaldwijk
  Play

  Veertig personen gearres­teerd na illegaal feest in Naaldwijk

Den Haag