Het nieuwe hotel op het noordelijk havenhoofd. Op de voorgrond: Axel Veldhuijzen, chef AD Haagsche Courant.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe hotel op het noordelijk havenhoofd. Op de voorgrond: Axel Veldhuijzen, chef AD Haagsche Courant. © Frank Jansen

Waarom lukt het niet om zonder gedoe te bouwen in Den Haag?

commentaarAxel Veldhuijzen, chef van AD Haagsche Courant schrijft wekelijks een commentaar over het nieuws. Deze keer: een weekje prestigebouwen in Den Haag. 

1 reactie

  • Peter Drijver

    3 maanden geleden
    Mooi stuk Axel. KJ plein, ANWB gebouw, de aantekomenmiskleun Bellevue... heb je de excuus PUK daarvan al gelezen? De gelenheidsleugentjes en de zaken waarbij de gemeente vanuit gewinkeld beleid naar een project toepast? Hier is boekhoudersregie aan het werk dat wordt gelegitimeerd door zinnen te ontlenen aan ooit vastgestelde beleidsnotaas.
  1. Varkenshouders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakantine: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’
    PREMIUM

    Varkenshou­ders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakanti­ne: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’

    Dat de faculteit Bouwkunde van de TU Delft in een kantine alleen nog vegetarisch eten gaat aanbieden, maakt de tongen van zowel vleesliefhebbers als vegetariërs los. Maar als het aan de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) ligt, krijgt het voedselbeleid van de TU sowieso nog een staartje. ,,Ik heb van varkenshouders al duizenden hamburgers aangeboden gekregen voor de TU-studenten.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

  1. Wegblokkerende demonstranten aangehouden bij Malieveld
    Play

    Wegblokke­ren­de demonstran­ten aangehou­den bij Malieveld

  2. Gewonde door steekpartij in Delft: politie houdt verdachte aan
    Play

    Gewonde door steekpar­tij in Delft: politie houdt verdachte aan

Den Haag