Volledig scherm
De auto aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg ging in vlammen op. © Regio15

Weer gaat een auto in vlammen op in Leidschendam-Voorburg

UPDATEEen geparkeerde auto aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg is vanochtend vroeg in vlammen opgegaan. Het is de vijfde keer in acht dagen tijd dat een voertuig in Leidschendam-Voorburg in brand staat. 

Rond 06.00 uur 's ochtends werd de auto in brand gestoken. Het vuur was snel onder controle, maar het voertuig werd wel volledig verwoest, aldus Regio15. 

Leidschendam-Voorburg is de laatste dagen vaker het decor van in brand gevlogen auto's. Zo gingen in de nacht van 13 op 14 februari nog drie voertuigen in vlammen op. En dat was al de vierde dag op rij dat de brandweer in die gemeente bezig was met autobranden

Grootschalig onderzoek 

De politie denkt dat er sprake is van brandstichting bij de autobrand vanmorgen op de Prins Bernhardlaan. ,,We onderzoeken nog of deze brand verband houdt met de eerdere autobranden in Leidschendam en Voorburg”, laat de politiewoordvoerster weten. ,,In dat kader willen we nadrukkelijk mensen oproepen om gelijk 112 te bellen als ze iets verdachts zien in de buurt van auto’s, zodat de politie er gelijk op af kan gaan.”

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag