Melissa Frieser.
Volledig scherm
Melissa Frieser. © Frank Jansen

Weggejaagde overvaller schrijft excuusbrief aan heldin Melissa Frieser

Vol ongeloof was Melissa Frieser toen ze onlangs een brief kreeg van de overvaller die zij vorig jaar uit de Albert Heijn in Den Haag jaagde. Al helemaal omdat hij haar bedankt en vraagt met hem in gesprek te gaan. ‘Hij heeft zo een kans gekregen om zijn leven te veranderen.’

 1. Die Haghe-trainer op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’
  PREMIUM

  Die Haghe-trai­ner op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’

  Na maanden van billenknijpen in de kelder van de eerste klasse kon Die Haghe zaterdag eindelijk opgelucht ademhalen. In Leiden bleef het tegen AFC 0-0, waarna er voor de tweede keer in een week tijd strafschoppen aan te pas kwamen. Ook nu wonnen de Hagenaars en dus heeft trainer Wim de Jong het onmogelijke met zijn ploeg tóch geflikt. Die Haghe blijft eersteklasser. ,,Hoe belangrijk Wim voor ons is, is met geen pen te beschrijven.”
 2. Van naoorlogse club met twaalf leden naar iconisch honkbalbolwerk: ‘Uiteindelijk kom je hier altijd terug’
  PREMIUM
  70 jaar Storks

  Van naoorlogse club met twaalf leden naar iconisch honkbalbol­werk: ‘Uiteinde­lijk kom je hier altijd terug’

  In een sport waarin bijna alle Haagse clubs zijn afgedropen, heeft Storks de formule gevonden om een homerun te slaan. De club bestaat zeventig jaar en is de vaandeldrager van het honk- en softbal in de Residentie geworden. De familie Droog haalt anekdotes op vertelt wat Storks zo bijzonder maakt. ,,Je zou eigenlijk slachtofferhulp moeten bellen, haha.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag