Sjaak Bral.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral. © Frank Jansen

Wie zich als een wortel gedraagt, wordt door de varkens opgevroten

column‘Oorspronkelijk zouden er achtentachtig sociale huurwoningen komen in het nieuwbouwproject ‘Sonate’’, twittert Tim de Boer van de Haagse Stadspartij. ‘Maar ja. Wethouder Revis vond het niet zo’n probleem om de ontwikkelaar van die verplichting te ontslaan.

 1. Prijsstijging op woningmarkt zet door: ‘We moeten hier gewoon even doorheen’
  PREMIUM

  Prijsstij­ging op woning­markt zet door: ‘We moeten hier gewoon even doorheen’

  Veel kopers en makelaars rekenden er vorig jaar min of meer op dat de coronacrisis de torenhoge woningprijzen in Den Haag en omgeving iets zouden drukken. Maar niets is minder waar, blijkt uit de laatste kwartaalcijfers van de NVM. De prijzen stegen zelfs met 20 procent vergeleken met een jaar eerder. Woningzoekenden worden steeds wanhopiger. ,,We moeten hier gewoon met z’n allen doorheen.’’
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  23

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag