Onder de nieuwbouw op de Scheveningse boulevard zit een grote parkeergarage, de stikstofcrisis maakt dat  parkeerplaatsen voor omwonenden moeten verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder de nieuwbouw op de Scheveningse boulevard zit een grote parkeergarage, de stikstofcrisis maakt dat parkeerplaatsen voor omwonenden moeten verdwijnen. © Daniella van Bergen

Wijkberaden in opstand om woningbouw: ‘Gemeente luistert niet en laat bouwers hun gang gaan’

Niet alleen boze burgers komen in protest omdat ze zich door de gemeente in de steek gelaten voelen. Het stadsbestuur luistert zelfs niet meer naar de wijkberaden, die het zelf subsidieert. Acht beraden gaan vandaag verhaal halen bij wethouder Revis over de dramatische gevolgen van zijn grote plannen voor stadsuitbreiding. 

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag