Sjaak bral
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak bral © Frank Jansen

‘Wokies’ van Bij1 zijn wakker, wij slapen nog

ColumnBij1. Wie zijn leesbril niet op heeft ziet ‘Bijl’ staan. Een naam die momenteel toepasselijker lijkt voor de piepjonge partij, waar een van de voormensen geslachtofferd wordt. Voormensen, geen idee of dat woord bestaat. Maar deze partij is zó woke dat ik denk dat ze de term wel kunnen waarderen. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  17

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Oud-studenten gaan Den Haag laten dansen op Louis Andriessen: ‘Nieuwe muziek is niet eng, maar super divers’
  PREMIUM
  Naar Amare

  Oud-studenten gaan Den Haag laten dansen op Louis Andriessen: ‘Nieuwe muziek is niet eng, maar super divers’

  ,,Wauw, dat ziet er toch wel heel anders uit dan studio 1 aan de Juliana van Stolberglaan”, zegt Isa Goldschmeding. Met Tim Sebel is zij oud-student van het Koninklijk Conservatorium (KC). Ze kijken om het hoekje in de nieuwe huisvesting van hun oude school. Het conservatorium komt op de verdiepingen vier tot en met zes van het nieuwe cultuurcentrum Amare te zitten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag