Volledig scherm
Artist's impression van de nieuwe attractie Wild Wings.

Zelf vliegtuig besturen in Duinrells nieuwe attractie Wild Wings

VideoFamiliepark Duinrell in Wassenaar krijgt er vanaf het voorjaar een nieuwe attractie bij. Graaf Roderick van Zuylen, stichter van het park op het familie landgoed, onthulde dinsdagochtend ook de naam: Wild Wings.

Quote

Je moet blijven investeren

Roderick van Zuylen

De nieuwe attractie wordt 22 meter hoog en bestaat uit twaalf vliegtuigen die bezoekers zelf kunnen besturen. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kan je tot maximaal veertig keer over de kop met je toestel. Vind je dat iets te spannend dan is alleen zweven ook mogelijk. Hoe vaak je over de kop gaat, bepaal je namelijk helemaal zelf.

Van Zuylen is trots op de nieuwe attractie. ,,Je moet blijven investeren'', zei hij tijdens de onthulling. De beleving wordt exclusief voor Duinrell gemaakt en zal dus nergens anders in Nederland komen te staan.

Bezoekers van het park kunnen naar verwachting vanaf 21 april in Wild Wings stappen. Tot die tijd biedt Duinrell een kijkje achter de schermen. Het pretpark opent een eigen YouTube-kanaal waarop de bouw van de nieuwe attractie te volgen is. De kosten voor de realisering van Wild Wings: 2,5 miljoen euro.

Volledig scherm
© ADN Beeldredactie
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag