Richard de Mos.
Volledig scherm
Richard de Mos. © Marlies Wessels

Zelfs in Den Haag scoort De Mos heel matig met Code Oranje: ‘Ik baal dat we niet hebben kunnen stunten’

ReageerZelfs in Den Haag heeft Richard de Mos met Code Oranje niet best gescoord bij de landelijke verkiezingen. De Hagenaar bleef met zijn partij steken op 3413 stemmen, een schamele 1,7 procent van het Haagse totaal. 

3 reacties

 • Geert Duijvesteijn

  1 jaar geleden
  Met zo'n verleden ga je toch niet op de Mos stemmen! Hij moet eerst maar beterschap geloven. En zoalzo vind ik al die kleine partijen helemaal niets . Zo'n versnippering aan politieke partijen brengt weinig goeds. Er kan dan gewoon geen goede plannen gemaakt worden. Met teveel mensen in de coalitie , kan je geen knopen doorhakken.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  C. Schlebaum Populisten hebben veel succes tot hun kiezers door hebben dat ze niks bereiken.
 • dik griffioen

  1 jaar geleden
  D.Griffioen Ik denk dat meneertje de Mos die zo graag op de voorgrond wil staan denkt dat de kiezers zullen stemmen op iemand die het niet zo nauw neemt met met de regeltjes en met justitie dat nog een appeltje met hem te schillen heeft. Zelfs in Den Haag hebben de mensen geen vertrouwen in deze nono.
 1. Jarenlange celstraffen geëist voor cocaïne in busjes
  PREMIUM

  Jarenlange celstraf­fen geëist voor cocaïne in busjes

  Tegen twee Hagenaars zijn dinsdag bij de Haagse rechtbank jarenlange celstraffen straffen geëist voor onder meer het uitvoeren van een cocaïnetransport (110 kilo) in maart 2021. Aan Mohamed A. (43) wil het OM vier jaar cel, waarvan zestien maanden voorwaardelijk, opgelegd zien. Bij de jongere verdachte Jamal S. (32) werd in diens garagebedrijf in Nootdorp ook nog 90 kilo cocaïne en een pistool aangetroffen. Tegen hem werd daarom een hogere straf geëist: vijfenhalf jaar cel.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag