Volledig scherm
Zes slachtoffers zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. © District 8

Zes personen naar het ziekenhuis na ongeval op A12

UpdateOp de A12 is rond het middaguur in de richting van Utrecht tussen Nootdorp en Zoetermeer een ongeval gebeurd met een vrachtwagen. Zes slachtoffers zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. 

Bij het ongeluk waren vier personenauto's en één vrachtwagen betrokken. Meerdere inzittenden raakten gewond, zo meldt de brandweer. Zes personen zijn met uiteenlopend letsel naar verschillende ziekenhuizen vervoerd en één persoon is ter plaatse in de ambulance gecontroleerd. 

Het ongeluk gebeurde rond het middaguur. Alle rijstroken werden tijdelijk afgesloten. Automobilisten in de richting van Utrecht kregen het advies om om te rijden via Rotterdam. 

Inmiddels is het onderzoek naar de toedracht van het ongeval afgerond en is de weg weer vrijgegeven.  

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmerrie die tot op de dag van vandaag duurt’
    UPDATE

    ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmer­rie die tot op de dag van vandaag duurt’

    Bij de Haagse rechtbank heeft vanochtend de zaak gediend van de 29-jarige Roy B. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn in 2018. De moeder van Orlando woonde de regiezitting bij. ,,Voor de familie en vrienden van Orlando Boldewijn begon op maandag 19 februari 2018 een nachtmerrie die voortduurt tot op de dag van vandaag’’, zei de officier van justitie.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag