Zes woningen in de Bloemfonteinstraat in Den Haag zijn vanavond omstreeks 19.00 uur ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een inpandige garage. Niemand raakte gewond.
Volledig scherm
Zes woningen in de Bloemfonteinstraat in Den Haag zijn vanavond omstreeks 19.00 uur ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een inpandige garage. Niemand raakte gewond. © Regio15

Zes woningen ontruimd na brand in Bloemfonteinstraat, bewoner gewond door vuurwerkbom

UpdateZes woningen in de Bloemfonteinstraat in Den Haag zijn vanavond omstreeks 19.00 uur ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een inpandige garage. Niemand raakte gewond.

De brand is inmiddels geblust, de brandweer is nog bezig met ventileren. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De bewoners van vier appartementen zijn inmiddels weer naar hun woningen teruggekeerd.

Update 19.45 uur: Een bewoner, die door de brand op straat kwam te staan, is gewond geraakt nadat een vuurwerkbom naast hem afging. De politie probeert te achterhalen wie de bom heeft gegooid. De bom zou volgens calamiteitensite District8 moedwillig richting de hulpdiensten zijn gegooid. Het slachtoffer is door de brandweer aan zijn hand behandeld.

Een bewoner, die door de brand in de Bloemfonteinstraat op straat kwam te staan, is gewond geraakt nadat een vuurwerkbom naast hem afging.
Volledig scherm
Een bewoner, die door de brand in de Bloemfonteinstraat op straat kwam te staan, is gewond geraakt nadat een vuurwerkbom naast hem afging. © District8

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk. Bij de brand is veel rook vrijgekomen. De schade zal later worden opgemaakt.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag