Veel straten in Den Haag liggen elke dag bezaaid met afval. Hart voor Den Haag wil dat bijstandsgerechtigden worden ingezet om de troep op te ruimen.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel straten in Den Haag liggen elke dag bezaaid met afval. Hart voor Den Haag wil dat bijstandsgerechtigden worden ingezet om de troep op te ruimen. © Denk Schoon

‘Zet werklozen in om het afvalprobleem op te lossen in de stad en in het Westland’

Hagenaars in de bijstand moeten worden ingezet bij de bestrijding van het afvalprobleem in de stad, in het Westland en de Rotterdamse haven. Daarvoor pleit Hart voor Den Haag naar aanleiding van het bericht van de gemeente dat het steeds moeilijker wordt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk of school te begeleiden.

  1. OM eist 40 maanden cel tegen verdachte die man bijna doodstak: ‘Bloeding had geen minuut langer moeten duren’
    PREMIUM

    OM eist 40 maanden cel tegen verdachte die man bijna doodstak: ‘Bloeding had geen minuut langer moeten duren’

    Het leven van het slachtoffer van de steekpartij op de Kamperfoeliestraat in Den Haag op 15 mei heeft aan een zijden draadje gehangen. De man had met de wond in zijn hals geen minuut later in het ziekenhuis moeten arriveren, zo bleek dinsdag bij de Haagse rechtbank. Het Openbaar Ministerie eist tegen de verdachte Mitchell v. d. S. (31) een celstraf van veertig maanden, waarvan tien maanden voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag